Webbhotell med gratis WordPress-installation

Vill du göra hemsidan själv men behöver hjälp att boka webbhotell och installera WordPress? Då har du hittat helt rätt! 

Jag är ett stort fan av DIY (Do It Yourself) eller GDS (Gör Det Själv) som det heter på svenska, egentligen bygger hela mitt koncept Hemsida på en dag på just GDS, du får professionell hjälp att komma igång, men sedan är meningen att du ska kunna sköta allt själv.

Formuläret nedan är till för dig som vill göra ÄNNU mer själv, jag hjälper endast till med att boka webbhotell, registrera domän, lägga upp e-post och installera WordPress. Du får alla uppgifter av mig på e-post och sedan är det bara att rocka loss hur mycket du vill helt själv, billigare* och snabbare än om du skulle gjort jobbet själv.


Beställning


Dina uppgifter


Villkor

Kryssa i nedan att du läst Loopias avtalsvillkor, registreringsvillkoren för .se-adress och HPEDs villkor.[recaptcha size:compact]

* HPED är återförsäljare för Loopia och alla priser är ungefärliga och baseras på Loopias ordinarie priser. Första fakturan kommer från HPED på exakt samma summa som om du hade gjort allt jobbet själv direkt på Loopia. Nästkommande år får du fakturan direkt från Loopia.