Villkor

Tack för att du gör, eller vill göra, affärer med HPED!

Den här sidan finns för att vi ska kunna ha ett bra professionellt förhållande utan några frågetecken. Om det står något här som inte stämmer överens med vad vi skriftligt kommit överens om gäller det vi kommit överens om. Först lite obligatorisk information i punktform:

  • Alla priset som anges är exklusive moms.
  • HPED är Godkänd för F-skatt.

Du ska vara nöjd

Vår första och största prioritet är att du som kund ska vara nöjd med de tjänster som vi levererar och du ska med stolthet själv vilja rekommendera HPED till dina vänner eller kollegor.

Beställningar

Då inget annat framgår i lag eller specifikt vid en tjänst eller formulär är lagda beställningar/ordrar bindande, ångerveckor gäller endast för amatörer/privatpersoner och om du är sådan har du såklart ångervecka enligt lagen, men lagen gäller inte specialbeställningar eller tjänster så kolla gärna lagen innan du hör av dig till mig. Om du ångrar en lagd order rekommenderar jag att du omedelbart hör av dig så tittar vi på varje enskilt fall om det går att göra ett undantag eller om vi ändå behöver fakturera för inkomstbortfall.

Betalning

Merparten av arbete som vi utför görs med korta ledtider och med en så låg prissättning som möjligt. Betalning sker därför med filosofin snabbt jobb, snabbt betalt. Därför har vi om inget annat avtalas tio dagars betalning på våra fakturor, även om man gärna får betala ännu snabbare och gärna direkt på Swishnummer 1231203892.

Webbhotell

Vi är återförsäljare för Sveriges bästa Webbhotell Loopia och som sådan har vi en liten provision när någon beställer tjänster hos dem genom mig. Det är därför vi kan bjuda på en installation av WordPress om du bokar webbhotell via oss istället för att du gör det direkt hos Loopia. Vid beställning av webbhotell betalar du första fakturan till mig och sedan får du löpande fakturor från Loopia.

Ansvar & Deadlines

HPED tar ansvar för sitt arbete och om vi inte levererar vad vi lovar tar vi heller inte betalt (gäller endast min egen tid och inte externa utlägg i enlighet med projektet). Däremot är vi mänskliga, med de fel och brister människor i allmänhet har, vi kan bli sjuka och få förhinder vi inte kan råda över och vi kan göra fel. Därför är alla deadlines som uppges endast att anses som beräknade färdigtider baserat på tidigare erfarenheter och om allt går som planerat. Vi tar inte ansvar för eventuella externa kostnader som uppstår för kund i samband med mina tjänster men informerar alltid om dessa i förväg efter vår bästa förmåga.

Kontakt

Har du några frågetecken gällande den här sidan eller annat, vänligen hör av dig så får jag möjlighet att komplettera sidan eller förtydliga vad du undrar över.

E-post: info@hped.se
Telefon: 0705 – 403 558

Finstilt

HPED är ett feministiskt företag och förespråkar allas lika värde oavsett kön, etnicitet och sexuell läggning. Vi arbetar bara med andra företag som delar dessa värderingar.