Syns bättre på Google maps, på fem minuter

pegmanpartyFinns du med på Google maps? För dig som vill att kunder ska hitta till din fysiska plats i världen är det viktigt att du är sökbar på internet. Bästa sättet att bokstavligen sätta dig på kartan är att registrera dig på Google My Business. Det gör du gratis på adress:

http://google.se/mybusiness

Genom att registrera eller uppdatera dina befintliga uppgifter syns ditt företag både på Google maps och i sökmotorn Google. Vill du synas ännu bättre gör du det enkelt genom att till exempel lägga upp bilder. Ännu bättre syns du om du också köper en Virtuell Rundtur av din verksamhet. Rundturen använder du efteråt hur länge du vill, utan löpande kostnader på: Google maps, din hemsida och i sociala medier.

Jag är Godkänd fotograf av Google Street View och jag kan hjälpa dig oavsett om du vill ha en billig enklare rundtur med 360-kamera eller en högklassig och på alla sätt en professionell rundtur med bilder som du kan använda på sociala medier eller basera din hemsida på. Ring eller maila om du undrar över något eller behöver hjälp innan du kan boka en rundtur: 0705 – 403 558 / iam@hped.se.

Tidningsartiklar om Street View

nu-har-google-maps-hittat-in-i-butiker_-http___www-expressen-se_gt_nu-har

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.