Om HPED

Det började med en känsla någon gång på 80-talet, när jag insåg att jag genom att klicka på små plastbitar kunde få “vad som helst” att hända på tv-skärmen. Och igen på 90-talet när jag för första gången kom åt Internet och förstod att jag kunde nå “vem som helst” i hela världen.

Mitt mål är att förmedla den känslan till dig när vi till exempel arbetar med Hemsida på en dag, med hemsida, fotosession och workshop i ett. Min belöning är glimten i ditt öga när du förstår hur lätt det är att uppdatera hemsidan, lägga ut bilder på sociala medier och få ut ditt budskap på ett sätt som passar dig.

Foto: Johan Lundberg

Idag är HPED en enmansarmé av tjänster, tankar och idéer. En ADD-hjärna och en planerande personlighet där personligheten försöker hålla sig innanför boxen medan ADD-hjärnan inte ens är medveten om att det finns en box.

Här kan du få hjälp med det mesta när det gäller din internetnärvaro, hemsidor, poddcast, virtuella rundturer, sociala medier och mycket mer. Fokus ligger på hemsidor i WordPress, Studiofoto och fotografering av Sfäriska bilder (360-bilder), en perfekt kombination för alla småföretagare och en bra resurs för stora företag.

I september 2009 startade jag eget företag efter att nyligen arbetat som kontorschef och där känt en frustration att jag inte fick användning av hela min kompetens.

Företaget började med en idé om att fungera som en allt-i-allo för företags digitala kommunikation och där göra punktinsatser med en kompetenshöjande del så att företagen kan arbeta vidare själva.

Idag många år senare har idén överlevt och har finslipats till ett koncept jag kallar “Hemsida på en dag“. Men jag jobbar fortfarande också med fotografering, företagsrådgivning, föreläsningar och workshops rörande sociala media, Google eller allmän digital kommunikation.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Med vänliga hälsningar
/Johan Lundberg
0705 – 403 558