Hemsida på en dag

Paketerbjudandet “Hemsida på en dag” är framtagen för dig som är nystartad, men uppskattas även som “nystart” för etablerade företag. Det är ett skräddarsytt allt-i-ett-pakat som anpassas helt och hållet efter dig, dina unika behov och din kunskapsnivå.

I paketet ingår allt som just du behöver för att du ska få en hemsida som passar din verksamhet, oavsett om du har har en butik, restaurang eller är ensamföretagare och vill kunna sköta hemsidan helt själv efter att hemsidan är färdig.

1-2-3 så är hemsidan klar

Hemsida på en dag genomförs i tre steg för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. De tre stegen är:

  1. Gratis Förmöte – 30-90 minuters möte där jag håller en avslappnad intervju med dig om ditt företag, känner av vilka förkunskaper du har, vad du vill göra och vilka behov du har. Om vi båda efter förmötet känner att Hemsida på en dag är rätt för dig, bokar vi en dag för hemsidan.
  2. Hemsida på en dag-dagen – En heldag där jag förberett allt som behöver förberedas för att vi under en arbetsdag tillsammans gör din hemsida och allt runt omkring som vi kom överens om på förmötet. Det kan vara kopplingar till sociala medier, logotyp, portätt- eller produktfoto eller starta upp en Facebooksida. Dagen är helt och hållet skräddarsytt efter dina specifika behov och önskemål.
  3. Uppföljning/Support – I 6 månader efter avslutad Hemsida på en dag har du fri telefonsupport och rabatterad timkostnad om du behöver ytterligare hjälp utöver Hemsida på en dag-dagen.

På själva Hemsida på en dag-dagen börjar vi med att gå igenom dagen, kollar ditt schema så vi vet när du kan vara med, när det passar för fotografering om vi ska fotografera, när det passar för utbildning och så vidare. Vi har stor förståelse om du inte har möjlighet att lägga en heldag på att bygga hemsida, men däremot krävs det att du är tillgänglig större delen av dagen. Sen får du såklart ut mest av dagen om du har möjlighet att fokusera på hemsidan hela dagen, så vi hinner med fotografering, bygga hemsidan, hålla utbildning och ha en workshopdel där du får möjlighet att direkt arbeta själv med hemsidan med en expert vid din sida. Allt för att du redan samma kväll ska vara oberoende och själv kunna administrera din helt egna, unika hemsida.

Traditionell hemsida

Vi erbjuder också traditionella hemsidor i alla olika prisklasser, tack vare att vi arbetar i WordPress och med Sveriges bästa webbhotell får du ut mycket för pengarna. Vi arbetar snabbt och effektivt, dessutom är vi experter på att förstå din behov och vilken känsla det är som du vill förmedla. Vi försöker alltid lämna fastprisofferter så långt som möjligt så att du ska känna dig säker på vad det kostar och vad du får. Det är vi som är experter och uppstår det oväntade problem är det vi som borde förutsett dem, inte du som kund.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av vår tid är det bra om du förbereder så mycket som möjligt själv först, samla ihop bilder du kan tänka dig använda, skriv texter eller stödord på innehållet. Tänk efter på vad det är du vill att dina besökare ska uppleva eller kunna göra på din hemsida när den är klar. Men skjut inte upp det för att det är jobbigt, gör det som du kan, på den nivån som känns bra för dig, resten hjälper vi dig med, bara du hör av dig. Hör gärna av dig redan innan du börjar samla material, så stöttar vi dig gärna i det arbetet också.


E-post: info@hped.se
Telefon: 0705-403558