I arton år har jag bott i Lidköping, i åtta av dem åren har jag drivit företag och nästan lika länge har jag engagerat mig i företagsfrågor i Lidköping, även om de flesta av mina kunder kommer runt om hela Sverige. Men den 1:a september flyttade jag till Mariestad för kärleksskull. 

Mina kunder kommer inte märka någon som helst skillnad, tack vare att mina tjänster går ut på att jag besöker mina kunder istället för tvärt om. Frågan är om Mariestad kommer märka någon skillnad? Jag har alltid tyckt att det är viktigt att engagera sig lokalt där man bor och bidra till ett bättre samhälle, därför har jag engagerat mig både politiskt och i företagsfrågor i Lidköping.

Tyvärr fick jag dåliga erfarenheter från politiken i Lidköping och företagsengagemanget i de traditionella föreningarna var stelt och traditionellt, det kändes trögjobbat, mycket snack och lite verkstad. Så jag tror att jag ska försöka låta bli att engagera mig ett tag, försöka fokusera bara på familjen, mitt företag och mina kunder. Men känner jag mig själv rätt så dröjer det inte länge innan jag blir rastlös, hittar något externt projekt och är engagerad igen.

Mina tjänster är däremot de samma, även om jag inte fokuserar så mycket på hemsidor för tillfället utan håller fokus på virtuella rundturer, 360-foto och video. Jag behöver hela tiden röra mig framåt och just nu är 360-bilder framtiden, speciellt efter att man kan visa sfäriska 360-bilder på Facebook väldigt snyggt.

Tro nu inte att hemsidan inte är viktigt, din hemsida är fortfarande extremt viktigt och egentligen den enda fasta punkten som du själv har kontroll över och bör vara grundbulten i marknadsföringen av ditt företag. Jag har kanske Sveriges bästa erbjudande till småföretagare med Hemsida på en dag, enklare och lyxigare än Hemsida på en dag blir det inte för dig som småföretagare.

Hälsningar från Mariestad!
/Johan

Vykort från Mariestad

Vykort från Mariestad. Jag bor numera strax bredvid domkyrkan i Mariestad.

Categories: BloggNyheter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish
sv_SESwedish