Att fotografera är min favorit bland uttrycksformerna, en bild säger mer än tusen ord och en professionell fotograf på dina evenemang eller till din hemsida gör att du själv kan fokusera på din kärnverksamhet. 

Visst, mobiltelefoner idag kan ta fantastiska bilder och systemkameror är numera tillgängliga för alla och envar. Men om du har ett professionellt företag och erbjuder professionella tjänster är det inte säkert det syns om du har amatörmässiga bilder. Och om du lägger ner pengar och tid på till exempel ett event, föreläsning eller liknande, fundera gärna på att lägga ett par extra kronor på att ta in en fotograf, då får du bra bilder som du kan lägga ut på hemsida och sociala medier och du kan fokusera på det du är bra på.

Om jag tar dina bilder kan du glömma allt vad licenser, rättigheter och underliga kostnader som fortfarande hänger kvar sedan den analoga tiden. När jag fotograferar tar jag bara betalt för den tiden jag fotograferar, filmar och redigerar, sedan är det fritt fram för dig att använda bilderna som du vill, även om jag såklart blir glad om du skriver att det är jag som är fotograf.

Jag tar porträtt, gruppbilder, fotograferar evenemang, verksamheter och framförallt fotograferar och filmar jag i 360! 

 

sv_SESwedish
sv_SESwedish