Vad behöver du hjälp med?

Hemsida på en dag

Lyxiga "Hemsida på en dag", snabb, enkel och billig eller något där emellan? Vi hjälper dig med din hemsida på dina villkor efter dina behov.

Street View

Med fokus på 360-bilder för Google maps och sociala medier kan vi hjälpa dig med allt från produktfoto till porträtt och virtuella rundturer.

Blogg

Läs om det senaste, tips och trix i vår blogg. Ställ gärna frågor i kommentarsfältet eller hör av dig om du undrar över något i bloggen.

– Efter att ha hållit på med datorer sedan tidigt 80-tal, digital kommunikation sedan 90-talet och virtuella rundturer sedan 2012 har jag nu hittat de perfekta tjänsterna att erbjuda företagare i alla former. Artist, musiker, skådespelare, butik, restaurang, administratör, revisor eller konsult spelar ingen roll. Alla behöver synas på Google maps och Hemsida på en dag passar alla som själv vill behålla kontrollen över sin hemsida…
/Johan Lundberg, HPED

 

Blogg

Läs det senaste eller få tips och trix i vår blogg.

Ny virtuell rundtur i Mariestad

Solen har blandat ihop våren med högsommar och bombarderar våra kalla kroppar med värme, samtidigt som jag publicerar en virtuell rundtur av Epsom i Mariestad! Det är Gunilla på Epsom som ville ha en virtuell Read more…

sv_SESwedish
sv_SESwedish